Ik zoek een trainingsacteur. Hoe werkt het?

Ben je een trainingsacteur? Bekijk de uitleg »

Vind de juiste acteur voor iedere opdracht

Zoek je een trainingsacteur of bedrijfsfilmacteur? Dan is deze website er voor jou. Via de snelle en makkelijke zoekfunctie krijg je een overzicht aangeboden van acteurs die aan jouw zoekcriteria voldoen. Het is ook mogelijk om kosteloos een opdracht te plaatsen op het prikbord, waar de acteurs die staan ingeschreven op deze website op kunnen reageren.

 • Vind trainingsacteurs

  Stel; je bent op zoek naar een vrouwelijke trainingsacteur in de leeftijdscategorie 30-40 jaar, met kennis van specifieke methodieken en beschikbaar op een specifieke avond. In een paar klikken ben je op de hoogte van de mogelijkheden. Geen resultaat? Pas je zoekopdracht aan of plaats een bericht gratis op het prikbord. Met de groeiende groep ingeschreven acteurs is de kans groot dat je de juiste match vindt voor iedere opdracht.

  Zoek een trainingsacteur »

 • Vind bedrijfsfilmacteurs

  Voor bedrijfsfilms is typecasting belangrijk. Je weet vaak precies naar welk type acteur je op zoek bent, je moet hem of haar alleen nog zien te vinden. Trainingsacteurdatabase.nl maakt die zoektocht een stuk eenvoudiger. Bedrijfsfilmacteurs met een account op deze website verstaan hun vak niet alleen, ze geven je ook direct een compleet beeld van hun kennis en ervaring door het delen van o.a. informatie, foto's, video's, CV en beschikbaarheid. Zo vind je voor iedere opdracht de juiste bedrijfsfilmacteur.

  Zoek een bedrijfsfilmacteur »

 • Het prikbord

  Draai je de rollen liever om? Plaats je bericht dan gratis op het prikbord en laat geïnteresseerde trainings- of bedrijfsfilmacteurs contact met jou opnemen. Een bericht plaatsen is erg makkelijk en registratie is niet nodig.

  • Plaats je bericht gratis op het prikbord;
  • Ben in de omschrijving zo specifiek mogelijk, zodat je waardevolle reacties krijgt;
  • Geef indien mogelijk aan wat de gage is;
  • Eventuele reacties van acteurs ontvang je uitsluitend per e-mail. Reacties worden nooit op deze website weergegeven;
  • Acteur gevonden? Maak goede afspraken en haal het prikbordbericht offline.
Profielinformatie

Trainingsacteurdatabase.nl biedt een online platform aan trainings- en bedrijfsfilmacteurs, waarop zij een profiel kunnen aanmaken. De informatie op deze profielen is geheel voor rekening van de acteurs. Heb je vragen of klachten over een bepaald profiel?

Neem contact met ons op