Initiatief

Beste trainings- en/of bedrijfsfilmacteur,

Van harte welkom op de vernieuwde website Trainingsacteurdatabase.nl!

 • Mijn naam is Jaro Wolff, trainingsacteur en oprichter van deze website. In 2006 begonnen bij Kapok, Buro Wittenburg en Cirquest, waar ik voor mijn gevoel het vak heb mogen leren. Al vrij snel werd ik verliefd op ons vak en kon ik haast niet geloven dat dit daadwerkelijk mijn baan was! Nu, 7 jaar later, doe ik dit werk nog steeds met ontzettend veel plezier.

  Als trainingsacteur werd ik meer dan eens ’s avonds laat gebeld door een trainer die, om welke reden dan ook, op het laatste moment een acteur nodig had en via een collega bij mij terecht was gekomen. Helaas kon ik niet altijd op het laatste moment nog iets regelen en moest ik de trainer dan weer doorverwijzen naar iemand uit mijn netwerk.

  Ik dacht bij mijzelf: dit moet toch veel makkelijker kunnen? En het idee voor een online zoekmachine voor trainingsacteurs was geboren! Een eerste opzet in 2010, die ik samen met een collega-acteur bouwde, werkte helaas nog niet naar behoren. Achteraf bleek dat er best nog wat tijd en geld bij kwam kijken om hier iets moois en functioneels van te maken. Ik besloot om de website in de bètaversie online te laten staan.

  Bijna drie jaar later, halverwege 2013, kreeg ik een belletje van mijn ‘collega-websitebouwer’ met de vraag of ik nog wat met de website wilde doen. Zo niet, dan kon ik ‘m maar beter uit de lucht halen. Dit was een duidelijk keuzemoment voor mij: stop ik ermee of knal ik er nog wat tijd en geld tegenaan en maak ik er iets moois van? Mijn keuze viel op dat laatste.

  Ik benaderde SWiF Webdesign & Online Communicatie om met mijn ideeën een functionele, goed werkende en overzichtelijke website te bouwen. De heren van SWiF hebben alle ideeën in deze website verwerkt en een topprestatie geleverd. Wat mij weer de mogelijkheid biedt om met trots aan jullie te presenteren, een gloednieuwe en superfunctionele Trainingsacteurdatabase.nl. Een website waar makkelijk zichtbaar wordt met welke trainingen de trainingsacteurs ervaring hebben, waar je meteen kan zien of ze op de gewenste data beschikbaar zijn en ze ook nog eens goed te vinden zijn in Google.

  Ik hoop dat jullie hiermee veel dagdelen mogen binnenharken en natuurlijk veel succes in de samenwerking met alle trainers, docenten en iedereen die op zoek is naar jou als trainings- en/of bedrijfsfilmacteur!

  Greetz,

  Jaro Wolff

ACTIE: € 2,50 korting!

Profiteer nu van € 2,50 actiekorting op een jaarabonnement!

Normaal: € 25,00
Nu: € 22,50 (ex. btw).

Nu aanmelden
Je profiel beheren

Zo makkelijk mogelijk; dat is de gedachte achter het beheersysteem waarmee je jouw profielpagina van informatie kunt voorzien. Ondanks de vele mogelijkheden raak je gegarandeerd de weg niet kwijt. Het systeem is ook geoptimaliseerd voor gebruik op telefoons en tablets.

Impressie van het beheersysteem